Nedan hittar du en lista på vanliga frågor och svar om vår Vectone App. Om du inte hittar din fråga i listan nedan, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Vem kan använda Vectone App?

Endast kontantkortskunder kan använda Vectone App. Abonnemangskunder kommer att stödjas inom kort.

Vad kostar Vectone App?

Vectone Appen är gratis att ladda ner och installera. Samtal och SMS som du gör via Vectone App kostar lika mycket som de normalt gör från din mobil. Du kan använda trådlöst eller mobilt internet för att ringa samtal. Vectone App nummer är gratis att ringa.

Kan jag använda Vectone App att ringa räddningstjänsten på 112?

Nödsamtal stöds inte på Vectone App.

Kan jag ha Vectone App öppet på flera enheter samtidigt?

Ja, du kan ha den öppen och aktiv på upp till fem enheter samtidigt (men du kan installera den på så många enheter du vill). Kom ihåg att du bara kan ta emot och ringa samtal och SMS och få röstmeddelanden om du är inloggad på enheten.

Måste personen jag ringer eller skickar SMS till ha Vectone App på sin telefon?

Nej, du kan ringa vilket telefonnummer som helst, förutom betalsamtal. För att ringa betalsamtal eller kortnummer måste du använda din telefon som vanligt.

Vad kostar det att ta emot samtal och SMS genom Vectone App när jag är utomlands?

Om du endast använder WiFi så är det gratis. Men om du lämnar mobilt internet aktiverat på telefonen medan du är utomlands kommer synkronisering att ske i bakgrunden över det mobila nätverket och du måste betala roamingavgifter för att använda mobilt internet utomlands, vilket kan vara mycket dyrt. Så innan du reser, kontrollera dina telefoninställningar för att se till att dataroaming är avstängt.

Hur kommer jag åt mina kontakter på flera enheter?

På en iPhone kan du dela dina kontakter med hjälp av iCloud. På Android kan du komma åt dina kontakter mellan olika enheter genom att använda Gmail.

Kan jag inaktivera 3G/mobilt internetanvändning på appen?

Ja, du kan inaktivera mobilt internetanvändning genom att inaktivera mobilt internet i telefonens inställningar.

Läs mer här

Kundservice online

Få svar på frågor som rör allt
från kontantkort till samtalspriser

Läs här

Flytta ditt nummer

Få 100 Kr samtalskredit när
du flyttar ditt nummer till oss