Nedan hittar du en lista på vanliga frågor och svar om vår Vectone Xtra. Om du inte hittar din fråga i listan nedan, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Vad är Vectone Xtra?

Med Vectone Xtra kan du skicka meddelanden och ljud- & videoklipp till andra Vectone Xtra användare helt gratis. Du kan ringa lokala och internationella nummer utanför appen till låga priser. Vectone Xtra ger dig ett gratis nummer, billiga samtalskostnader och gratis roaming - så du kan hålla kontakten, även när du saknar täckning.

Behöver jag vara kund hos Vectone för att använda Vectone Xtra?

Nej. Men du får fler förmåner om du är en Vectone Mobile kund. Läs mer om oss på Vectone Mobile på vår hemsida.

Kostar det att använda Vectone Xtra?

Det är gratis att ladda ner appen från Google Play och App Store. Samtal mellan Vectone Xtra användare är gratis.

Kan jag använda Vectone Xtra att ringa räddningstjänsten på 112?

Nödsamtal stöds inte med Vectone Xtra.

Vad kan jag göra med Vectone Xtra?

Nedan hittar du en lista med Vectone Xtra funktioner.
  • Få ett gratis nummer - Det är som två telefoner i en
  • Ring billigt utomlands - Njut av billiga samtal världen runt till både mobiler och hemtelefoner till Vectone Xtras låga priser.
  • Njut av gratis roaming - Anslut bara till Wi-Fi. Du kan även leda om inkommande samtal till ditt Vectone Xtra nummer för att undvika roamingkostnader.
  • Få bättre täckning - Håll kontakten även utan nätverkstillgång, anslut till Wi-Fi istället.
  • Gratis samtal - Vectone Xtra användare kan ringa och SMSa varandra gratis.
  • Hemtelefon i mobilen - Få ett hemtelefonnummer i mobilen, så dina kunder och familj kan få kontakt med dig var du än är.

Hur kommer jag igång med Vectone Xtra?

Vectone Xtra är gratis och enkelt att använda.
  • Ladda ner Vectone Xtra från Google Play eller App Store.
  • Skriv in ditt telefonnummer.
  • Du får en PIN-kod genom SMS.
  • Skriv in din PIN-kod.
  • Ditt gratis Vectone Xtra nummer kommer synas.
  • Du kommer behöva låta Vectone Xtra synka med dina kontakter, vilka du kommer hitta under "Alla" och "Vectone Xtra".
  • Ladda på för att ringa utanför appen. Det är gratis att ringa andra användare av Vectone Xtra.
  • Du är redo att ringa, smsa och köpa ytterligare nummer!

Vad gör min PIN-kod?

Din PIN-kod verifierar att du är ägaren av mobilnumret och hindrar ditt nummer från att missbrukas.

Hur kan jag välja vlket nummer jag vill visa som nummer id?

Ditt nummer är automatiskt valt som nummer id.

För att byta till Vectone Xtra:
  • Gå till "Mitt konto"
  • Välj översta högra "Inställningar" ikonen och därefter "Nummer ID"
  • Aktivera Vectone Xtra numret som ditt nummer id för "Alla kontakter" eller "Individuellt".

Hur mycket kostar det att ringa med Vectone Xtra utomlands?

Du ringer gratis utomlands - om du är uppkopplad till Wi-Fi. Men om du lämnar mobilsurf på när du är utomlands betalar du för roamingkostnaderna hos din nätoperatör.

*När du använder Vectone Xtra med mobilsurf kan du få ytterligare kostnader his din nätoperatör.

Kan jag ha Vectone Xtra på flera enheter?

Ja. Du kan använda Vectone Xtra på flera Android och iOS enheter.

Hur kan jag ladda på?

Du kan ladda på med värdebevis, konto/kreditkort och inköp i appen.

Var kan jag köpa värdebevis?

Du kan köpa vädebevis hos dessa återförsäljare:
ATG ombud, COOP, Hemmakväll, ICA, Preem, Handlarn, Tempo, Chlas Ohlson, Euronics, Hemköp, Digital Butikerna, Direkten, Audio Video, Bergendahls, Cashcom, Dialect, EMAB, COOP Konsum, SIBA, Seamless, RingUp, mengo, Time, filmkedjan, Stora COOP, COOP Extra, COOP Forum, Lilla COOP, Myway, st1, Elgiganten, Teknikmagasinet, Circle K, City Gross.

Hur kan jag se samtalspriser?

Gå till "Konto" fliken och välj "Samtalspriser". Därefter sök efter det land du vill ringa för att se minutpriserna.