Nedan hittar du en lista på vanliga frågor och svar om hur du ställer in röstbrevlådan. Om du inte hittar din fråga i listan nedan, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Hur aktiverar jag min röstbrevlåda?

Det går snabbt och enkelt att aktivera din röstbrevlåda hos Vectone Mobile.

Knappa bara in *134# och tryck på ring knappen.

Så fort du har tryckt på ring knappen, kommer ett bekräftelse meddelande visas på skärmen.

Hur avaktiverar jag min röstbrevlåda?

Det tar mindre än en minut att avaktivera din röstbrevlåda.

För att avaktivera din röstbrevlåda, knappa bara in *135# och tryck sedan på ring knappen.

Så fort du har tryckt på ring knappen, kommer ett bekräftelse meddelande visas på skärmen.

Hur hämtar jag mina röstmeddelanden?

För att hämta dina röstmeddelanden, ring 131 från din Vectone Mobile telefon.

Notis: Att hämta röstmeddelanden debiteras 0,69 kr per meddelande.