För Kundtjänst ring : 0769 899 986 eller 220 från en Vectone mobil

Om oss

Vectone Mobile är Mundio Mobiles flaggskepp – Europas första fullt ut MVNO, med huvudkontor i Londons Canary Wharf distrikt, en hubb för internationella affärer och handel. Vårat kontor överblickar det lugna vattnet vid södra Quays hamn, vilket ger kontrast till det dynamiska tempot av våran verksamhet, där vi konstant utvecklar nya produkter som väntar på att lanseras.

Med över 15 års erfarenhet i den snabbt utvecklande telekom sektorn, levererar vi högkvalitativa mobila kommunikations tjänster till användare i Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Österrike, Danmark, Belgien, Portugal och Sverige.

Med en kundbas på över fem miljoner kunder som använder Vectone Mobile för att hålla kontakt med vänner och familj inom Sverige och utomlandet, så är vi stolta över våran enastående, kunskap om våran målgrupp.

Vad som skiljer oss från våra konkurrenter är det konstanta arbetet vi gör för att säkerställa låga priser för både nationell och internationell kommunikation. Vi erbjuder även unika tjänster så som Fast Telefoni i Mobilen, Två Länder Ett SIM, samt andra exklusiva erbjudanden till våra kunder.

Vectone Mobile är byggt på visionära idéer som har realiserats och implementerats av ett dedikerat multikulturellt team som älskar det dem gör.
Med blicken framåt, kommer vi fortsätta våran eniga vision at lansera i flera länder och där med möjliggöra för fler att kommunicera med sina nära och kära för mindre.