För Kundtjänst ring : 0769 899 986 eller 220 från en Vectone mobil

Vectone-appen
cheap Sweden call rates cheap Sweden call rates
cheap uk call rates

Ny hos Vectone?

Få ett GRATIS SIM-kort

Vår gratis WiFi app som gör det enklara att hålla kontakten

Exklusivt för Vectone Mobile användare som dig hjälper vår fria WiFi app dig att hålla kontakten för mindre – var du än är. Du kan ringa och ta emot samtal med hjälp av din Vectone Mobil i iPhone, Androidtelefoner, surfplattor och till och med din PC.

Anslut även när det inte finns någon signalDålig signal? Ingen möjlighet att ringa eller ta emot samtal?

Det är inga problem längre då Vectone App gör det möjligt för dig att ringa och ta emot samtal I din mobil via WiFi.

Anslut till Vectone App och undvik roamingkostnaderGillar du inte roamingkostnader? Inte vi heller.

Med vår nya gratisapp Vectone App kan du använda vilken WiFi anslutning som helst för att ringa och ta emot samtal på ditt Vectonetelefonnummer från var som helst i världen – som om du fortfarande är i Sverige, helt utan roamingkostnader.

Anslut flera enheter och byt mellan demVectone App ansluter upp till fem apparater på samma gång och du kan byta emellan dem för att ta emot och ringa samtal.

Förutom detta kan du ringa och SMS till familj och vänner även när du inte har något batteri i din mobil. Detta då du kan ladda ner vår app till din PC eller surfplatta och använda dem istället för din telefon.

Håll kontakten med din familj och vänner gratisNu när din familj är hemma igen kan du ringa gratis på din Vectone mobil från vart som helst i världen, till exempel Marocko, Nederländerna och Suriname. Allt de behöver göra är att ladda ner Vectone App till deras smartphones och skapa sina Vectone App konton.

Det betyder att det inte finns några internationella samtal att betala – varken för dig eller för dem – vart de än bor.

Ladda ner Vectone App från

Så skickar du appen till familj och vänner i utlandet

Skapa ett Vectone App-konto till dina nära och kära så kan ni hålla kontakten gratis. Följ bara dessa enkla instruktioner.

- Beställ ditt gratis SIM-kort från oss.

- Sätt in SIM-kortet i din smarttelefon.

- Ladda ned Vectone-appen på telefonen.

- Klicka på appen för att öppna den och skapa ett konto genom att registrera ditt nya SIM-nummer och skapa ett lösenord.

- Sedan ber du din familj och dina vänner i utlandet att också ladda ned Vectone-appen i sina smarttelefoner. Dela med dig av ditt Vectone mobilnummer och lösenord så kan de använda det för att logga in på appen.

Nu är ni redo att kontakta varandra gratis.

Om du är en ny kund
Om du är en Vectone kund