För Kundtjänst ring : 0769 899 986 eller 220 från en Vectone mobil

Iran Sparpaket

Håll kontakten lättare med familj och vänner där hemma! Med vårt Iran sparpaket så får du inte bara lokala OCH internationella minuter men du kan också vara online längre med vår utökade mobildata.

För att kolla saldo,
slå *4016#

Iran Sparpaket för bara 99kr

Mobile Phone plan

99 kr

130 Minuter

Sverige mobil & Iran mobil
Gäller i
30 dagar
Befintliga kunder,
ring *4085#
Nya kunder,
beställ ett Gratis SIM här

Iran Sparpaket för bara 199kr

199kr

250 Minuter

Sverige mobil & Iran mobil

1 GB

Gratis Data

Gäller i 30 dagar
Befintliga kunder,
ring *4062#
Nya kunder,
beställ ett Gratis SIM här
Allmänna villkor
  • Vectone Iran sparpaket gäller för samtal från Sverige till fastnäts- och mobilnummer i Iran. Annat användande, såsom samtal till premiumnummer och användande utöver erbjudandets begränsningar kostar enligt vår standardprislista. Erbjudandet kan inte användas samtidigt som roaming.
  • Paketet gäller i 30 dagar.
  • Allt kvarstående erbjudandesaldo efter 30 dagar följer inte med till nästa period, även om kunden köper ett nytt paket eller förnyar det.
  • Vectone besitter rätten att när som helst ändra eller ta bort detta erbjudande och dess allmänna villkor.
  • Bonussaldo (sådant som Vectone gett till kunder gratis) kan inte användas för att köpa ett paket. Vänligen notera även att dem som köper ett Sri Lanka paket inte kan använda sig av våra ”Smarta priser”.
  • Erbjudandet är enbart för icke-kommersiellt, privat och personligt bruk. Vectone Mobile förbehåller sig rätten att återkalla eller upphäva tjänsterna eller koppla av dig från nätverket utan förvarning och med omedelbar verkan om vi misstänker att erbjudandet används för olagliga eller olämpliga syften eller att Vectone Mobile skäligen misstänker att du inte agerar enligt denna policy där vi anser att användningen var illegitim (till exempel i fråga om missbruk, ovanlig eller bedräglig användning).
Om du är en ny kund
Om du är en Vectone kund